Fulya Üçem

Bağdat Caddesi’nde Vip Hizmetin Adı Fulya Üçem

Feneryolu’nda hizmete giren Diş Hekimi Fulya Üçem‘e ait Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Kliniği, İstanbul’un en gözde caddelerinden Bağdat Caddesi’nde görkemli bir açılışla faaliyete başladı. Kliniğin açılışında eğlenceli anlar yaşandı.

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, 3M Service İndustry Founder Atilla Üçem, ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Ayhan Işık, Panorama Medya imtiyaz sahibi Muzaffer Kaplan ve çok sayıda tanınmış dostları kliniğin açılışında Fulya Üçem’i yalnız bırakmadı.

Hastaları ile daha yakından ilgilenmek istediğini belirten Üçem, daha geniş ve merkezi bir konumdaki yeni kliniğinde hastalarını kabul etmeye başladığını kaydetti.

DİŞ HEKİMİ FULYA ÜÇEM MARKA OLMA YOLUNDA

Fulya Üçem çok başarılı bir Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı. Bunun yanısıra “Dental Turizm’de ben de varım” dedi.

Bağdat Caddesindeki görkemli kliniğinde yurt dışından gelecek hastalarına da hizmet vereceğini ifade eden Fulya Üçem “Son yıllarda ülkemiz özellikle Hollanda, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerden gelen hastalara modern ve estetik diş hekimliği uygulamalarını başarıyla sunuyor.

Avrupa ülkelerindeki diş tedavi maliyetlerinin yüksekliği, bu ülke vatandaşlarının diş tedavilerinde ülkemizi seçmelerini sağlıyor. Sağlık problemlerinin maliyetini daha düşük çözebilmek amacıyla sağlık turizmi gelişmiştir.

Avrupa ülkelerinin vatandaşlarının sağlık turizmi için ilk tercihi Türkiye’dir. Türkiye’de sağlık standartlarının Avrupa ile aynı seviyede olması, tedavi maliyetlerinin bu ülkelere göre dörtte bire yakın olması, ülkemizin tarihi yapısı kültürel dokusu sağlık turizmi için tercih sebepleridir. Onun için ben de bu sektörde varım“dedi.

FULYA ÜÇEM KİMDİR?

1978 Yılında İstanbul’da doğdu. 1989-1992 yıllarında DenHaag International School’da eğitimine devam etti.

1995 yılında Kadıköy Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2003 yılında Fuldent Diş Kliniklerini Üsküdar ve Mecidiyeköy’de kurdu ve işletti.

2011 yılında Çapa Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim dalında doktora eğitimine başladı.

Bu süre zarfında birçok yerel ve uluslar arası kongrelerde posterleriyle katılımcı olarak yer almış olup yerel ve yabancı dergilerde yayınları bulunmaktadır.

Haber: Muzaffer KAPLAN