Münih’te Sağlık ve Estetik Fuarı Düzenlendi

Münih T.C medical Point’ şirketi tarafından İlk kez  Münih’te düzenlenen Sağlık ve Estetik Fuarına ilgi büyüktü. 

Türkiye’den Fuara ortalama 60, Sağlık merkezleri, hastaneler, Klinikler, ve uzman Doktorlar katıldı. Fuara gelen vatandaşlar, misafirler standta bulunan yetkili Doktorlar ve uzman yetkililerden karışıklık bilgiler aldılar. 

Açılış proğramına TC Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Ticaret Ataşesi Ali Bayraktar, Ticaret Ataşesi Recep Aslan ile birlikte katıldılar hayırlı olsun” temennisiyle açılışını yaptılar. 

Bavyera Eyaleti sağlık bakanlığı başkan yardımcısı Bernhard Seidenath Fuarda incelemeler bulundu. 

Ayrıca Bavyera Eyaleti Sağlık bakanlığından başkan yardımcı CSU, Abgeordneter Bernhard Seidenath Sağlık Fuarına katıldı standlardaki uzmanlar ve  vatandaşlar ile samimi hoş sohbetlerde bulundu.

Münih ve çevresinde yaşıyan vatandaşlarımız sağlık estetik Fuarında ilgi duydukları alanlarda ki yetkili uzman Doktorlar ile birebir görüşme imkanı buldular.

Türkiyedeki Tıbbi ve Estetik Tedavi Merkezlerini temsilen Münih Fuarının temsilcisi “tc medical point” yetkili genelmüdürü Gülşen ve Tuncay Yıldırım’ın verdiği bilgilere göre, Türkiyenin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren 60 sağlık kuruluşu ,Sağlık ve Ticaret Bakanlıklarının da onayıyla, dış ülkelerde döviz getirisi ve ülkeyi tanıtımamacıyla ve uzman elemanlarıyla ilk kez Münihte düzenlenen fuarda hizmet veriyor.

İleriki yıllarda daha büyük katılım ve kapsamlı yapılması planlanan bugünkü Fuarda tanıtım ağırlık alanının “hematoloji / onkoloji ve bu alanda sunulan tedavi yöntemler ”diş – göz tedavileri – genel cerrahi – estetik – saç ekimi – termal tedavi merkezleri olduğuna işaret eden “ medical point” yetkilileri Fuarda gördükleri ilgiden katılımciların da memnun kaldığını söylediler.

Turan Kaya Münih